Deputatul Iriza a trecut la UNPR

Deputatul Scarlat Iriza a părăsit Partidul Social Românesc pentru a trece de partea UNPR. Iriza a transmis ieri, printr-un comunicat de presă, că părăseşte proiectul lui Mircea Geoană din motive de ordin politic, nu de altă natură. Acum speră ca în UNPR eforturile sale politice să fie mai vizibile. Iriza a precizat că a refuzat oferte de la PNL şi PMP.

Partidul Social Românesc este amintire pentru deputatul Scarlat Iriza. După ce vineri anunţa cu surle şi trâmbiţe preşedintele organizaţiei municipale a PSRO, în persoana lui Gheorghe Caralicea, deputatul Iriza a transmis ieri un comunicat de presă prin care îşi anunţa trecerea la UNPR. ”Modul în care a evoluat strategia de consolidare a PSRO nu mai coincide cu viziunea mea despre un partid al acţiunii concrete care să primească sprijinul oamenilor. Oamenii aşteaptă de la noi mesaje clare, soluţii, proiecte. Nu am reuşit până acum să facem din PSRO o forţă care să răspundă aşteptărilor populaţiei”, a transmis Scarlat Iriza.

Deputatul a ţinut să precizeze că vrea să rămână în continuare un om de stânga şi că doar alături de UNPR îşi va putea ţine promisiunile faţă de electorat. Spune că a refuzat mai multe oferte şi de la PNL şi de la PMP. ”Am ales UNPR pentru că este un partid pragmatic, iar eu sunt un om căruia îi plac faptele, lucrurile care se văd. Cred că în UNPR, eforturile politice pe care le voi face vor fi mai vizibile. Vreau să nu-i dezamăgesc  pe oamenii din Gorj care cred în mine şi în puterea mea de a face. De pe platforma unui partid ca UNPR voi reuşi să-mi ţin promisiunile pe care le-am făcut faţă de oamenii şi comunităţile din colegiul în care am candidat. Rămân un om de stânga, fapt pentru care am refuzat toate ofertele venite de la PNL şi PMP“, a mai spus Scarlat Iriza, deputat.

Traseul politic al lui Scarlat Iriza este următorul: a fost ales deputat în 2012 pe listele fostului USL, din partea PSD. Anul acesta, în februarie, Iriza a plecat din PSD, a stat o perioadă independent după care a trecut la PSRO. În prezent, Scarlat Iriza este membru UNPR care are 64 de parlamentari. Practic, Iriza s-a întors alături de PSD, pentru că uneperiştii nu au grup parlamentar separat, ci activează în grupul PSD.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: