Deputatul Iriza, preşedinte PSRO Gorj! Geoană, aşteptat la Târgu Jiu!

Deputatul Scarlat Iriza a declarat joi că a trecut oficial la Partidul Social Românesc (PSRO), organizaţie politică înfiinţată de Mircea Geoană. Iriza este preşedintele filialei Gorj iar marţi va avea loc lansarea oficială a formaţiunii în judeţ, lansare la care va participa Mircea Geoană alături de alţi reprezentanţi ai partidului. Întâlnirea va avea loc la Muzeul Judeţean, începând cu ora 13.00, anunţă fostul pesedist Scarlat Iriza.

Scarlat Iriza este preşedintele Partidului Social Românesc Gorj. Lansarea oficială a partidului va avea loc marţi, la Muzeul Judeţean, anunţă deputatul. „Vorbim de o lansare într-un cadru cât mai restrâns de maxim 100 de persoane, vom avea invitaţi din rândul sindicaliştilor din toate domeniile, minerit, energie, petrol dar şi oameni de valoare din oraş. De la nivel central va participa în primul rând preşedintele Mircea Geoană, senatorul Cătălin Croitoru care este şi prim-vicepreşedintele partidului, Dumitru Chiriţă, secretarul general al partidului. Va fi un partid de extremă stânga autentic, cum nu a mai fost de 25 de ani, pentru că ce face PSD în momentul de faţă este ruşinos şi trebuie să le arătam oamenilor un altfel de politică”, a spus Scarlat Iriza, deputat de Gorj.

Candidează împotriva lui Călinoiu

Parlamentarul a anunţat tot ieri că el este responsabil cu această formaţiune şi în alte trei judeţe. Este vorba de Alba, Timiş şi Mehedinţi. Cel mai probabil Iriza va candida în 2016 împotriva lui Ion Călinoiu, acesta spunând că vrea să-i scape pe gorjeni de acest „venetic”. „Eu ştiu că Victor Ponta a vrut să facă bine acestui judeţ dar Călinoiu şi Ciurel l-au ţinut departe de noi, de deputaţi, că să-şi facă ei jocurile. L-au îndoctrinat. Ion Călinoiu este responsabil de distrugerea CEO şi a judeţului. Aş invita toţi pesediştii să mi se alăture în această nouă formaţiune şi să uite de veneticul de la Vâlcea, să construim un partid de soluţii. Am ţinut cu tot dinadinsul ca să am şi funcţia lui Călinoiu, adică vicepreşedinte la nivel de ţară la PSR şi preşedinte la nivelului judeţului Gorj, deci să am şi atribuţiile lui Cârciumaru şi ale lui Călinoiu şi vreau să vă spun că eu mi-l doresc alături pe acest om Cârciumaru, el este om bun dar a fost întotdeauna manipulat de preşedintele Călinoiu”, a spus Scarlat Iriza.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: