Deputatul Mocioi, în vizită la Centrul Maternal

Organizația de femei a Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), filiala Motru, și deputatul de Gorj, Niculina Mocioi, au vizitat, sâmbătă, 30 noiembrie, mămicile din Centrul Maternal Târgu Jiu. Au găsit în acest centru zece mămici cu 12 copii. Cu toții au primit cadouri cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Organizația PP-DD Motru le-a oferit mămicilor alimente, hăinuțe și jucării, dar de mare succes au fost scutecele, șervețelele umede și laptele praf pentru copii. „Le-am dus câteva lucruri pentru că luna decembrie este luna cadourilor. Sărbătorile de iarnă trebuie să fie fericite pentru toată lumea. Știu că sunt mulți oameni cu suflet care în această perioadă vor veni aici pentru a le oferi acestor mămici o bucurie. Mamele au nevoie de foarte puțin ca să fie fericite. Ele sunt bine dacă micuții lor sunt sănătoși, au lapte praf, pampers și şerveţele umede”, a declarat deputatul de pe Colegiul 5, Niculina Mocioi.

Niculina Mocioi a fost impresionată de povestea unei tinere de 17 ani, pe care a promis că va încerca să o ajute de aici înainte. „Cel mai mic copil este o fetiță de 2 săptămâni. Când am ajuns noi, ea dormea ca un îngeraș! Mămica ei este o adolescentă de 17 ani, singură și speriată de situația în care se află. La ea vreau să mai revin și în perioada următoare. Am încurajat-o să își țină copilul, cu orice preț, și vreau să încerc să o ajut cum pot”, a declarat Niculina Mocioi. La acțiunea de la Centrul Maternal din Târgu Jiu au participat: Florentina Petrișor, reprezentanta organizației de femei din Motru, dar și consilierii locali din Motru, Ilie Petrescu, Constantin Colțatu și Ion Răducu. (M.M.)

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: