Pandurii, felicitaţi după eşecul cu Slatina şi retrogradare

Pandurii și CSM Slatina și-au jucat sâmbătă ultima șansă de a mai spera în salvarea de la retrogradare. Gorjenii au pierdut şi din cauza unor greşeli de arbitraj, ceea ce l-a determinat pe antrenorul Călin Cojocaru să îşi felicite elevii după meci şi să-şi exprime „greaţa” faţă de arbitraj.

Echipa care pierdea meciul disputat la Târgu Jiu în week-end ieșea definitiv din lupta pentru menținerea în eșalonul secund, din punct de vedere matematic fiind retrogradată, iar un rezultat de egalitate în jocul din etapa a 2-a a play-out-ului, Grupa A, ar fi scos chiar ambele echipe din cursă.

Deşi jucau cu retrogradarea pe masă, cei de la Pandurii au făcut ce ştiu ei mai bine, cu puţin ajutor şi de la arbitri, şi au pierdut şi acest meci decisiv, matematic fiind deja de acum în Liga 3, indiferent de ce rezultate vor mai obţine până la final de sezon.

Cu toate acestea, la finalul partidei de la Târgu Jiu, antrenorul de la Pandurii, Călin Cojocaru, a spus că echipa sa nu merita să piardă și a dat, indirect, vina pe arbitraj: ”Am început jocul foarte bine și am reușit să deschidem scorul, am mai avut și ocazii, dar după am făcut niște erori nepermise și așa s-a scris istoria acestui meci. Consider că nu meritam să pierdem, după aspectul jocului! Nu vreau să mai vorbesc despre celelalte aspecte, fiindcă mi-e greață! Chiar nu putem să jucăm fotbal împotriva mai multor factori! Per ansamblu, îi felicit pe băieți pentru atitudine!”.

Greaţa tehnicianului se referea la arbitrajul de la acest meci, la care din nou s-a dictat penalty contra echipei sale, Pandurii fiind de departe campioană la acest capitol.

De remarcat faptul că cei mai buni jucători de la Pandurii din acest sezon au şi marcat în acest meci, columbianul Felipe Acosta, unul dintre cei mai constanţi jucători în evoluţii bune, fiind cel care a deschis scorul cu un şut de la 25 de metri. Nu a lipsit dintre marcatorii pandurilor nici golgheterul echipei din acest sezon, Gabriel Dodoi, care a înscris în prelungiri deşi golul său nu a mai contat.  

Astfel, Pandurii a rămas cu 13 puncte puncte și a retrogradat matematic, fiind la 13 puncte de Ripensia și Fotbal Comuna Recea. Gorjenii mai au de jucat doar patru meciuri, care, practic nu mai contează în clasamentul final nici dacă vor înregistra numai victorii.

Vizualizări: 1,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: