Despăgubirile din dosarul Ţundrea, anunţate pe… 1 Aprilie

Termenul stabilit de Curtea de Apel Craiova pentru a anunţa dacă va decide sau nu acordarea unor eventuale despăgubiri pentru fata lui Marcel Ţundrea este cel de 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor fiind o zi de muncă la fel ca oricare alta pentru magistraţi.

Fără nicio prejudecată şi influenţaţi doar de propria lor conştiinţă, judecătorii au stabilit ca în prima zi a lunii viitoare să decidă dacă admit sau nu apelul prin care Nicoleta Mihaela Popescu a contestat o decizie de anul trecut a Tribunalului Gorj prin care îi era respinsă cererea de acordare a unor daune morale pentru cei 12 ani de puşcărie făcuţi pe nedrept de către tatăl său. Marcel Ţundrea a fost părăsit însă de către soţie şi fiică după ce a intrat în puşcărie, iar după eliberarea sa, cele două nu s-au apropiat de el şi nici nu au dorit să discute vreodată cu jurnaliştii despre problemele respective aşa cum a făcut-o de nenumărate ori cel care, între timp, a trecut în nefiinţă.

Fata lui Ţundrea a iniţiat procesul prea târziu şi a pierdut cam toate şansele de a obţine vreun leu de pe urma tatălui său, acum toate speranţele sale fiind în ziua de 1 Aprilie. În aceeaşi zi şi tot la Curtea de Apel Craiova, magistraţii ar urma să decidă dacă al doilea Ţundrea al Gorjului, respectiv, Constantin Mihail Igeanu, va primi despăgubiri pentru cele 9 luni petrecute în puşcărie pentru o crimă pe care nu a comis-o. Tânărul din Roşia de Amaradia a primit şi el la Tribunalul Gorj fix nimic pentru perioada de detenţie, decizia de la Târgu Jiu fiind contestată, un verdict al magistraţilor din Bănie fiind aşteptat tot de Ziua Păcălelilor, Justiţia dovedind încă odată că nu ţine cont de nicio prejudecată atunci cânt trebuie să facă dreptate….

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: