Despăgubită de directorul care a pălmuit-o

O salariată a BRD Motru va fi despăgubită cu zece mii de lei de un fost director al agenției, pe care l-a reclamat pentru purtare abuzivă.

Camerele de luat vederi au surprins momentul în care directorul o lovea pe femeie cu palma după ceafă, de două ori într-un interval de un minut. Bărbatul, care între timp a fost concediat, s-a ales și cu o condamnare de șase luni de închisoare pentru purtare abuzivă și șase luni de închisoare pentru ultraj. Pedeapsa pronunțată acum o lună de Judecătoria Motru este cu suspendare, cu un termen de încercare de doi ani.

Faptele s-au petrecut acum doi ani, iar o salariată a agenției bancare a depus mărturie cu privire la jignirile care îi erau aduse femeii. „Am auzit când inculpatul a făcut-o proastă sau ceva de genul asta pe S. și am auzit când i-a dat prima palmă. Apoi, am auzit-o pe S. spunând: «De ce dați în mine». În opinia mea inculpatul se afla sub influența băuturilor alcoolice în acel moment. El avea un comportament șicanator la adresa părții civile, respectiv, îi dădea palme peste cap, o făcea țărancă, proastă”, a afirmat în instanță una dintre colegele femeii. 

Directorul s-a apărat spunând că gesturile erau făcute în glumă. Sentința Judecătoriei Motru nu este definitivă. (A.A.)

Vizualizări: 11,333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: