Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Deţinuţii, din celulă direct pe scenă

Deţinuţii de la Penitenciarul Târgu-Jiu au interpretat ieri pe scena teatrului „Elvira Godeanu“ un colaj cu scene din piese scrise de I L Caragiale si Amza Pelea. Actorii amatori recunosc faptul ca au avut emoţii, dar la final s-au bucurat că încercarea le-a reuşit. 11 persoane private de libertate de la Penitenciarul Târgu-Jiu, care fac parte din trupa Şansa, au jucat astăzi pe scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“, unde au interpretat momente vesele şi  schiţe după I.L. Caragiale şi Amza Pellea: CFR” ,“Oul”; “ N-ai pe cineva-”, “ Fabulă”. Fiind la prima reprezentaţie, deţinuţii recunosc faptul că au avut emoţii, benefice însă pentru că piesa a ieşit foarte bine.

Şi spectatorii care au văzut piesa recunosc faptul că deţinuţii şi-au dat silinţa.

Publicul a fost format din elevi de la liceele din Târgu-Jiu, oameni de cultură, dar şi din 40 de persoane private de libertate de la penitenciar.

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: