Deţinutul a murit de inimă

Deţinutul care a fost găsit în urmă cu două zile, mort în toaleta celulei, avea probleme cardiace.

În urma necropsiei, medicii legişti au stabilit că inima bărbatului a încetat să mai bată din cauza supărărilor. „Decesul s-a produs în urma ruperii unui anevrism congenital de aortă. Nu s-au găsit leziuni traumatice sau urmele unei agresiuni“, precizează Florin Dijmărescu, medic legist.

Acum o săptămână şi-a înmormântat tatăl

Bărbatul avea 31 de ani şi era din localitatea Borăscu. Familia lui este urmărită parcă de ghinion, în urmă cu o săptămână a murit şi tatăl acestuia. „Mi-a trimis acasă o scrisoare şi mi-a spus că îi e dor de noi. Spunea că e foarte bolnav şi că aşteaptă să îl vizităm. El avea probleme de sănătate de mult timp, a fost internat la Sanatoriul Dobriţa, avea plămânii distruşi. E mare durerea pentru noi că abia ne-am înmormântat tatăl“, a spus Ion Ghiţan fratele acestuia.

Conducerea Penitenciarului Târgu Jiu spune că bărbatul era mai mereu supărat din cauza că nu putea fi alături de fetiţa lui, care s-a născut în urmă cu trei luni. Familia bărbatului nu ştia de existenţa acestui copil ei au aflat de la televizor că bărbatul a avut o fetiţă. „Nu ştiu nimic de copil, am aflat şi noi de la televizor. Ştim că a trăit cu o fată până să fie arestat dar nu ştiam că a devenit tată, nu ne-a zis nimic. Dacă este adevărat sperăm să o găsim pe nepoata noastră“, a mai spus fratele decedatului.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: