Un salon de înfrumusețare din Târgu-Jiu vine în sprijinul femeilor bolnave de cancer

”Dermopigmentare din suflet, cu suflet!” se numește campania lansată de un salon de înfrumusețare din Târgu-Jiu special pentru femeile care suferă de cancer. În luna noiembrie, gorjencele care au rămas fără sprâncene în urma tratamentelor pentru această boală cruntă sunt așteptate la Antonella Studio pentru o dermopigmentare gratuită.

Campania aceasta se desfășoară pentru prima dată la Târgu-Jiu de Antonela, cea care deține salonul de înfrumusețare. ”Am decis să lansez această campanie, pentru că am avut în familie un caz, mai exact unchiul meu a fost diagnosticat cu cancer și, după tratamente, atunci când a rămas fără păr și fără sprâncene era disperat. Voia să aibă și el arate ca în trecut. Atunci mi-am dat seama prin ce trec femeile diagnosticate cu această boală, dacă el ca bărbat își făcea probleme”, a precizat Antonela.

Gorjencele care au nevoie de dermopigmentare în urma tratamentelor pentru cancer trebuie să știe că nu le costă nimic. Trebuie doar să se programeze și să facă dovada bolii. ”Vreau să vină cât mai multe femei. Am lansat această campanie special pentru ele ca să le aduc o bucurie. Știm cu toții cât de importante sunt aceste proceduri pentru cei care luptă cu astfel de boli, iar eu îmi doresc din suflet să aduc măcar 1% bucurie în viață, mai ales că tratamentele sunt costisitoare și femeile nu se mai gândesc să cheltuiască bănuți și pentru așa ceva. Vreau să le motivez să facă un pas pentru ele. Nu vreau să profite de această campanie cele care vor să-și dermopigmenteze sprâncenele, ci femeile care au suferit și pot dovedi asta cu un act medical”, a mai spus tânăra.

Toată luna noiembrie este dedicată acestei campanii. ”Toată luna noiembrie durează această campanie. Am ales luna aceasta că sunt mai liberă, pentru că eu în general am foarte multe programări. Dată fiind situația actuală, am zis să profit și să ajutăm femeile care au nevoie. Am deja o programare și aștept și alte femei care se încadrează în campanie să apeleze cu încredere. Pentru programări și detalii mă puteți contacta la 0749503192 sau direct la salon”, a mai spus Antonela.

Vizualizări: 1,301

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: