Primăria Târgu Jiu, în prag de iarnă: Să spunem că suntem pregătiți

După ce au pierdut lupta cu ninsorile anul trecut, autoritățile din Târgu Jiu dau asigurări că sunt pregătite să intervină în cazul în care va fi o iarnă grea. Utilajele și muncitorii de la Edilitara nu au făcut față codului portocaliu și a cantității mari de zăpadă, anul trecut, așa că și-au luat măsuri de precauție. Au mai multe utilaje la dispoziție și au refăcut deja stocurile de material antiderapant.

În prag de iarnă, Edilitara ar mai avea nevoie de două utilaje pentru deszăpezire. Muncitorii vor avea în ajutor mai multe ATV-uri care au fost cumpărate de primărie, în această vară, și vor fi folosite pentru a îndepărta zăpada din zona centrală și de pe străzile înguste din cartiere.

Ionuț Jilăveanu, șeful Serviciului de Gosporărire Comunitară din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a transmis că stocurile de material antiderapant sunt suficiente, iar, de la 1 decembrie, toate utilajele vor fi pregătite de intervenție. „Utilajele sunt aproape toate. Cei de la Edilitara mai au un utilaj sau două de rezolvat. În ceea ce privește stocurile de nisip și de sare, și acestea sunt rezolvate, să spunem că suntem pregătiți. S-a achiziționat și clorură de calciu. Avem 60 de toe de mixtură stocabilă, butoaie cu nisip și tot ce trebuie pentru perioada de iarnă. Sper să nu mai avem probleme cum am avut anul trecut. O să fie, cu siguranță, o iarnă grea”, a transmis Jilăveanu la un post de televiziune. (A.A.)

Vizualizări: 682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: