Dian Popescu: Declaraţiile lui Cârciumaru îi fac rău lui Giorgi

Gabriel Giorgi va rămâne în USL chiar şi în situaţia în care va fi exclus din PNL. Acest lucru va fi posibil întrucât Florin Cârciumaru îi deschide porţile PSD-ului. Faptul că social-democraţii îl primesc pe Giorgi cu braţele deschise nu este pe placul liberalilor care vor să-i sancţioneze comportamentul politic.

Partidul Social Democrat îşi deschide porţile pentru Gabriel Giorgi în condiţiile în care acesta va fi exclus din PNL. Deşi nu comentează decizia liberalilor de a-l înlătura din partid, Florin Cârciumaru îl consideră pe Giorgi un om de valoare. „Nu comentez decizia luată de PNL în privinţa domnului Giorgi, dar ca în orice partid care se respectă porţile Partidului Social Democrat au fost şi sunt deschise pentru orice om de valoare care îşi manifestă dorinţa de a deveni membru PSD. Nu ştiu dacă domnul Giorgi intenţionează să facă acest pas pe viitor”, a declarat Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj.

Gabriel Giorgi este acuzat că nu a făcut echipă cu PNL. Ba mai mult, se pare că va fi sancţionat după ce a declarat că a fost susţinut pentru funcţia de director la Minprest de către PSD, nu de PNL. „Giorgi a declarat că nu noi, conducerea PNL, l-am susţinut pentru funcţia de director la Minprest, ci PSD-ul. Giorgi a uitat că de noi a fost adus din şomaj şi pus director la Minprest şi consilier local”, a declarat Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj. Acesta a mai precizat că declaraţiile prin care Florin Cârciumaru îi ţine partea nu fac decât să-i cauzeze mai mult rău lui Giorgi. „Declaraţiile lui Florin Cârciumaru prin care spune că deschide porţile PSD-ului pentru Giorgi nu fac decât să-i cauzeze mai mult rău. În felul acesta îi irită şi mai mult pe colegii din PNL, care văd foarte clar că Giorgi este mai apropiat de PSD decât de PNL”, a menţionat Dian Popescu.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: