Dian Popescu, faultat din nou de USL

Preşedintele liberalilor gorjeni, Dian Popescu, a comentat la Radio Infinit declaraţia primarului din Motru, Dorin Hanu, care a spus că nu renunţă la viceprimarul cu care face acum echipă, Tudor Dobrică. Dian Popescu aude din nou din media de lucruri discutate în alianţă. Acesta spune că n-a purtat cu Dorin Hanu, până acum, o discuţie concretă despre colaborarea cu PSD-ul la Motru în perspectiva localelor. În privinţa postului de viceprimar, liberalii susţin că le-ar reveni automat, prin protocol.

Aţi văzut declaraţiile domnului Hanu. Nu vrea să renunţe viceprimarul său..

N-am purtat o discuţie la Motru. Cred că n-ar trebui să ne antepropunţăm în media şi ar trebui să stabilim de comun acord cum merge alianţa USL la nivelul oraşului. Sunt declaraţiile domnului primar, n-am luat o decizie în acest sens şi rămâne de văzut.

Domnul Hanu nu vrea să cedeze. Cum gestionaţi situaţia?

Este un protocol, înseamnă că nu respectăm protocolul. Eventual eu pot să cedez funcţia de viceprimar la Motru, să rămână domnul Hanu cu viceprimarul lui în schimbul altei localităţi, dar nicidecum nu poate domnul Hanu să facă acest lucru.

În continuare sunt orgolii?

Ca să câştigăm trebuie să lăsăm orgoliile deoparte. Pentru că şi PSD are nevoie de voturile noastre şi noi de voturile PSD sau PC.

Se încalcă protocolul?

Se încalcă protocolul general. Nu spun că nu poate exista o colaborare, dar nu cu impunere, ci pură discuţie şi negociere.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: