Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dian Popescu: Nu cunosc ce scrie în acest dosar

Numele lui Dian Popescu se leagă de dosarul prostituatelor minore, după ce, potrivit procurorilor hotelul acestuia din Ţicleni a găzduit partide se sex cu un grup de nemţi. Dian Popescu este deranjat de speculaţiile care se fac pe acest subiect şi a spus la Radio Infinit că nu are nicio legătură cu acest dosar şi nu a fost chemat la audieri. 

Întrebare: Numele Hotelului Sara a apărut în acest scandal cu minorele. Este al dumneavoastră?

”Hotelul Sara este al meu, este un hotel civil, ca atare acest hotel nu colaborează nici cu poliția, nici cu DIICOT-ul, nici cu procuratura. Hotelul Sara nu are la recepșie o listă cu persoanele care trebuie cazate și care nu trebuie cazate. Hotelul Sara cazează orice client care vine, plătește și se înscrie într-un registru”, a declarat Dian Popescu la Radio Infinit.

Ştiţi despre ce vorbesc procurorii, ce s-a întâmplat acolo?

”Nu cunosc ce s-a întâmplat acolo și nici nu mă interesează ancheta organelor de cercetare, este treaba dânșilor. Revin și spun că nu avem și nu ne interesează nicio listă a organelor de cercetare penală, Poliție, DIICOT, Parchet, garanția acestui fapt fiind că orice persoană care vine și dorește să se cazeze la Hotelul Sara este liber să o facă. Hotelul Sara este un hotel privat și nu restricționează persoanele după faptele pe care le fac și sunt cercetate în anumite dosare. Nicio lege a acestei țări nu mă împiedică să cazez persoane la hotel. Dacă există persoane care s-au ocupat de proxenetism și alte lucruri reprobabile este problema dânșilor, dar Hotelul Sara nu colaborează cu nicio instituție a statului prin care să primească o listă și care să oprească cazarea acestor persoane. Autoritățile statului trebuie să-și facă treaba, să-i urmărească și pe mine personal ca și proprietar al hotelului nu mă interesează aceste lucruri”

Cum vedeți tot dosarul?

”Sincer nu cunosc ce scrie în acest dosar, nu mă interesează, e problema dânșilor, să își facă treaba și de aceea sunt puși și plătiți de noi, să respecte legea și să o aplice. Vorbesc despre organele de cercetare. Cine sunt persoanele implicate în dosar nu este treaba mea”

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: