Diana Şorop, condusă pe ultimul drum

Tânăra de 26 de ani din Târgu Jiu, care a fost găsită decedată în apartament joi, 11 iunie, de către mama ei, a suferit un accident vascular cerebral, este constatarea medicilor legişti. Diana Şorop a lăsat în urma sa un fiu de numai doi anişori pe care îl creştea singură, care de aici înainte va fi îngrijit de bunici. Trupul neînsufleţit al tinerei a fost condus duminică pe ultimul drum.

Diana Şorop urma să împlinească 27 de ani în luna august. Miercuri seara a acuzat dureri în zona capului, drept pentru care a luat nişte pastile de durere şi un ceai şi a mers la culcare. Joi dimineaţa, mama sa, cu care locuieşte în apartamentul din zona Casei Tineretului din Târgu Jiu, a mers să o cheme să bea cafeaua împreună şi atunci a constat că fiica sa a decedat. Trupul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, pentru a fi stabilite cu exactitate cauzele decesului.

Medicii au concluzionat că decesul tinerei a survenit în urma unui accident cerebral vascular hemoragic. Tatăl tinerei, Daniel Şorop, fostul lider al Partidului Verde filiala Gorj, a vorbit vineri despre pierderea fiicei sale. Şorop spune că problemele de sănătate ale Dianei au început după ce l-a născut pe nepotul său. „Din nefericire, fiica mea a suferit un accident vascular cerebral, se pare că trombofilia pe care o avea de la naştere, pentru că ea avut RH negativ, deci o sarcină toxică şi a rămas cu trombofilie, şi-au făcut efectul prin acele cheaguri de sânge. E o moarte normală a unui om care a suferit. Care a avut ghinionul să nu rămână lângă copilul ei”, a declarat  Daniel Şorop, tatăl Dianei.

Fiul Dianei nu a fost recunoscut de tată

daniel_sorop_1Diana a plecat în lumea celor drepţi cu un mare of. Cel cu care a conceput copilul, care acum are doi anişori, nu a vrut niciodată să-l recunoască. Acum, cel mic va fi îngrijit de bunici. “Pentru că, din nefericire, nu are tată, deoarece cel care îi este tată biologic nu l-a recunoscut şi nu l-a dorit, normal că eu, ca bunic, şi bunica lui o să preluăm tot ceea ce este legal, urmând ca după înmormântare să facem şi acest demers, ca să-l creştem frumos în amintirea mamei lui. Ştiu că există undeva un tată biologic care nu şi-a dorit acest copil. Nu am nicio problemă, nicio treabă cu el, a fost dorinţa lui, viaţa lui. Nici măcar nu o să spun copilului ceva rău la adresa sa. O să-i spun că undeva un bărbat n-a avut onoare şi o să încerc să-l educ ca el ca bărbat să aibă onoare”, a mai spus Daniel Şorop.

Trupul neînsufleţit al Dianei a fost condus duminică pe ultimul drum. Înhumarea a avut loc la Curtişoara.

Vizualizări: 4,387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: