Niculina, Mâţu şi Enceanu, la Zilele Oraşului Rovinari

Săptămâna aceasta se anunţă una plină de cântec şi voie bună la Rovinari. Începând de luni, 15 iunie, şi până duminică, 21 iunie, se vor desfăşura Zilele Oraşului Rovinari, aflate anul acesta la cea de-a XV-a ediţie. Artişti renumiţi sunt aşteptaţi să concerteze pentru rovinăreni de ziua lor. Printre cei care vor susţine spectacole se numără interpreţii de muzică populară Niculina Stoican, Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu. Vor mai cânta Densia, Alina Eremia şi trupa Triton.

Chiar dacă anul acesta Zilele Oraşului Rovinari au fost programate mai târziu decât în anii trecuţi, asta nu înseamnă că cetăţenii nu vor avea parte de distracţie şi voie bună. Autorităţile locale au pregătit şi de această dată un program special, cu spectacole în aer liber, concursuri şi întreceri sportive. În perioada desfăşurării manifestărilor, pe Bulevardul Minerilor, în centrul oraşului, vor fi prezenţi comercianţi cu mici şi bere şi fel de fel de produse, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. „Consiliul Local, Primăria Rovinari şi Casa de Cultură organizează cea de-a XV-a ediţie a Zilelor Oraşului Rovinari. Ca în fiecare an, în numele domnului primar invit toţi locuitorii oraşului, şi nu numai, să ia parte la acest eveniment. În cadrul manifestărilor vor avea loc mai multe surprize, spectacole, concursuri şi întreceri sportive. Este vorba de un campionat de tenis de câmp pentru juniori, care se va desfăşura la Sala de Sport din Rovinari. În weekend vor avea loc spectacole muzicale în aer liber pe Bulevardul Minerilor. Vor fi şi tiribombe, trambuline, jocuri gonflabile, tarabe cu mici, cu bere şi comercianţi cu articole de olărit, produse tradiţionale”, a declarat Cătălin Bengulescu, directorul Casei de Cultură din Rovinari.

Sâmbătă, 20 iunie, începând cu orele 19 va avea loc un spectacol folcloric susţinut de copiii din oraş şi elevii Şcolii Populare de Artă-Secţia Rovinari, urmat de dansuri moderne oferite de elevii de la Clubul Elevilor din Rovinari. De la orele 21 sunt programate spectacole la care vor concerta Alina Eremia, Denisa şi trupa Triton.

Ziua de duminică, 21 iunie, este închinată muzicii populare. De la orele 19.30 va avea loc un spectacol folcloric susţinut de elevii de la Şcoala nr.1şi Şcoala. nr.2 din Rovinari, dar şi de elevii de la Clubul Elevilor. Vor fi prezenţi la Rovinari şi interpreţii de muzică populară Niculina Stoican, Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu. Aceştia vor urca pe scenă de la orele 21.

Anul acesta se împlinesc 34 de ani de când a luat naştere oraşul Rovinari.

Vizualizări: 315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: