Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Din 19 pucişti mai sunt doar patru

Dan Ilie Morega a declarat că în ultimele zile s-a subţiat lista puciştilor. Lista conţinea 19 nume şi, conform liderului filialei, acum au mai rămas doar vreo 4 contestatari de-ai săi, ceilalţi sunându-l şi asigurându-l că nu au nicio treabă cu solicitarea de schimbare a sa din fruntea PNL Gorj. Liderul PNL a mai spus că cei care au fost împotriva sa au fost cu PSD.

"Cine a fost Angheloiu până l-am promovat eu- Cine a fost Orzan- Ce scoruri au ei în zonele de care au răspuns la alegeri- Vă spun eu, mici de tot pentru că au făcut blat cu PSD-ul, iar în Consiliul Judeţean au trădat interesele partidului pentru ale lor. Păi au făcut lista cu puciştii şi m-au sunat oamenii, iar din 19 câţi erau acolo 15 mi-au spus că nu au ştiut nimic despre aşa ceva, inclusiv primari din partid, cum sunt Moşoiu şi Iordache, amândoi spunând că nu au nicio treabă cu Angheloiu şi Orzan. Lucrurile astea se vor lămuri însă la şedinţă", declară Morega. Radu Angheloiu afirmă că va merge la întâlnirea cu Ruşanu şi va discuta despre situaţia din filială. "Eu nu am dus niciun război împotriva nimănui. Nu am organizat niciun puci şi am respectat linia politică a partidului din care fac parte. Nu răspund la diferitele provocări pentru că vom discuta cu domnul Ruşanu despre situaţia din organizaţie. Alţii m-au dorit agăţat în treaba asta. Nu e adevărat nici ce se spune despre votul din Consiliul Judeţean, vot care este secret şi conform cu hotărârile partidului. Ar vrea alţii să mă comport aşa cum gândesc ei, dar nu se va întâmpla aşa ceva niciodată", spune Angheloiu.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: