Dina rămâne director la Drumuri

Ion Dina va rămâne director la Drumuri Naţionale – secţia Târgu Jiu, cel putin pana in primăvara anului viitor. Ministrul transporturilor, Anca Boagiu, a refuzat sa dea curs cererii a doi parlamentari ai puterii, care voiau demiterea lui Dina.

Senatorul  PDL Ion Ruşeţ şi deputatul UNPR Dan Ilie Morega i-au pus gând rău directorului de la Drumuri Naţionale, pe care îl acuză că este în urmă cu pregătirea drumurilor pentru iarnă. Morega a făcut chiar o interpelare către ministrul Anca Boagiu, căreia i-a cerut să evalueze activitatea lui Ion Dina.

Anca Boagiu a răspuns la interpelare, dar nu pe placul celor doi parlamentari. Ministrul Transporturilor le-a transmis acestora că numirea în funcţie a lui Ion Dina a fost un act de management, nu unul politic, şi că evaluarea activităţii acestuia se va face în conformitate cu Codul Muncii, nu la cererea parlamentarilor. Indicatorii de performanţă ai directorului Ion Dina vor fi evaluaţi abia anul viitor, în martie, după încheierea exerciţiului financiar.

Morega şi Ruşeţ ar fi vrut înlocuirea lui Ion Dina cu fostul director Dumitru Leuştean, pe care îl doresc candidat la Primăria Novaci la alegerile de anul viitor.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: