Dina revine în fruntea secţiei de Drumuri Naţionale

Ion Dina, cel care fusese suspendat în urmă cu o lună din fruntea secției de Drumuri Naţionale Gorj, a fost ieri repus pe funcție. Fostul inspector guvernamental Victor Banța a confirmat revenirea lui Dina la şefia filialei judeţene. Dina fusese schimbat în urma declarațiilor pe care le-a făcut în presă cu privire la situaţia drumului de la Sadu, motiv pentru care ieri s-a abținut de la orice afirmaţie.

Ion Dina este de ieri din nou şeful filialei județene a Drumurilor Naționale.”De ieri, Ion Dina este din nou șef de secție la Gorj. Nu știu dacă s-au luat măsuri împotriva lui dar dacă s-au luat, acelea sunt nejuste și nelegale pentru că singura lui vină este aceea de a da niște informații care apăreau în rapoartele Colegiului Prefectural care oricum sunt informații publice”, a declarat Victor Banța, fost inspector guvernamental pe probleme de transport.

Întrebat dacă se află din nou în fruntea secției Drumurilor Naționale de la Gorj, Ion Dina a evitat răspunsul refuzând să confirme sau să infirme informația. ”Nu știu, nu comentez, luați legătura cu CNADR”, a precizat Ion Dina.

Cert este că reprezentanții companiei de drumuri habar nu aveau ieri de o revenire a lui Dina pe funcție. Reprezentanții Biroului de Comunicare din cadrul CNADR au declarat că deocamdată nu sunt în posesia unei astfel de informații.

Ion Dina fusese schimbat din funcția de șef al secției Drumuri Naționale Gorj în urmă cu o lună, atribuțiile sale fiind preluate la vremea respectivă de adjunctul său.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: