Dinamo a găsit în sfârşit antrenor după despărţirea de Neagoe

Duşan Uhrin (51 de ani) este noul antrenor al echipei Dinamo. Cehul revine în România după opt ani, după despărţirea de Politehnica Timişoara. Anunţul a fost făcut de gruparea din ”Ştefan cel Mare” în cursul după-amiezii.

FC Dinamo Bucureşti a anunţat azi, prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, numirea cehului Dusan Uhrin Jr. în funcţia de antrenor principal al echipei din Ştefan cel Mare. Dusan Uhrin Jr. nu e străin de fotbalul din România, a antrenat Poli Timişoara în două rânduri (2007-2008, 2010-2011) şi CFR Cluj (2009). Noul tehnician al dinamoviştilor şi-a început cariera de antrenor principal în campionatul Cehiei la Bohemians Praga şi a mai antrenat echipele Mlada Boleslav (trei mandate), AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk şi Slavia Praga.  Mlada Boleslav este ultima echipă antrenată de Dusan Uhrin Jr., în sezonul competiţional 2017-2018, în prima ligă a campionatului din Cehia.

Eugen Neagoe (51 de ani) şi-a reziliat ieri contractul cu cei de la Dinamo, după ce a foat antrenor în acte primele cinci etape. Anunţul a fost făcut "câini", pe pagina de Facebook a clubului! Neagoe a stat pe banca echipei din ”Ştefan cel Mare” în primele două partide, iar la meciul cu Craiova a fost dus cu ambulanţa la spital şi jocul s-a reluat. La Spitalul de Urgenţe Floreasca, doctorii i-au pus diagnosticul: "Stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară resuscitat. Sindrom coronarian acut în observaţie. Tabagism."

Cei de la Dinamo s-au înţeles zilele trecute cu antrenorul Leo Grozavu să preia echipa dar acesta s-a răzgândit între timp. Alte variante pentru banca celor de la Dinamo au fost Toni Conceicao dar şi italianul Dario Bonetti, însă nu s-au concretizat.

Vizualizări: 712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: