Gilortul a aflat programul, joacă în etapa a 2-a cu FCU Craiova

Luni s-a stabilit programul pentru Liga 3 în urma şedinţei Comitetului de Urgenţă care a mai efectuat câteva modificări de ultimă oră în urma retragerilor din campionat. Gilortul Cărbuneşti a fost repartizată în seria a IV-a, iar în prima etapă va primi vizita celor de la ACSO  Filiaşi, care au fost mutaţi chiar luni în această serie.

FRF a organizat luni, la Casa Fotbalului, în sala „Nicolae Dobrin”, tragerea la sorţi pentru stabilirea calendarului competiţional al ediţiei 2019-2020 a Ligii 3. Procedura de stabilire a programului s-a făcut pe baza Tabelei Berger pentru 16 echipe după ce acestora li s-au atribuit numere prin tragere la sorţi.

În ceea ce priveşte seria a IV-a, din care face parte şi Gilortul Cărbuneşti, s-au efectuat două modificări de ultimă oră. Metalurgistul Cugir 1939 a fost mutată în seria a V-a, iar locul ei a fost luat de ACSO Filiaşi, formația doljană fiind repartizată inițial în seria a III-a, motivul reprezentându-l faptul că CS Sporting Roșiori 2008 a ocupat locul lăsat vacant de CSM Târgu Mureș, club retras luni din competiție. Astfel, Gilortul va debuta acasă în noua ediție de campionat în compania formației ACSO Filiaşi,iar în etapa a doua va întâlni la Severin pe FCU Craiova. FRF a anunţat că meciurile sunt programate sâmbăta la ora 18.00 în luna august, la ora 17:00 în luna septembrie, la ora 15:00 în octombrie și la ora 14:00 în noiembrie. Gilortul a anunţat că a făcut o solicitare la FRF  pentru a disputa meciurile de pe teren propriu în zilele de vineri.

Campionatul Ligii 3 urmează să înceapă pe 23 august  şi să se încheie pe 30 mai 2020, cu o săptămână mai târziu faţă de ediţia recent încheiată. Schimbarea vine de la faptul că returul va începe cu o săptămână mai târziu, pe 7 martie 2020, faţă de 2 martie în 2019. Prima parte a sezonului, care are loc în acest an, 2019, se desfăşoară până pe 30 noiembrie, atunci când are loc etapa a 15-a. Partea a doua a sezonului debutează pe 7 martie 2020, cu etapa a 16-a, şi se încheie în jurul datei de 30 mai 2020, odată cu disputarea etapei a 30-a. În această perioadă, în retur, sunt programate şi două intermediare, pe 8 aprilie (etapa 21) şi 6 mai (etapa 26).

Programul din tur al echipei Gilortul Cărbuneşti:

Etapa 1: Gilortul Târgu Cărbunești – ACSO Filiaşi;

Etapa a 2-a: U Craiova 1948 SA – Gilortul Târgu Cărbunești;

Etapa a 3-a: Gilortul Târgu Cărbunești – Flacăra Horezu;

Etapa a 4-a: CS Hunedoara – Gilortul Târgu Cărbunești;

Etapa a 5-a: Gilortul Târgu Cărbunești – CS Gloria Lunca-Teuz Cermei;

Etapa a 6-a: LPS Cetate Deva – Gilortul Târgu Cărbunești;

Etapa a 7-a: Gilortul Târgu Cărbunești – CS Crișul Chișineu Criș;

Etapa a 8-a: AS Fortuna Becicherecu Mic – Gilortul Târgu Cărbunești;

Etapa a 9-a: Gilortul Târgu Cărbunești – ACS Progresul Pecica;

Etapa a 10-a: ACS Dumbrăvița – Gilortul Târgu Cărbunești;

Etapa a 11-a: Gilortul Târgu Cărbunești – CSC Ghiroda și Giarmata Vii;

Etapa a 12-a: CS Viitorul Dăești – Gilortul Târgu Cărbunești;

Etapa a 13-a: Gilortul Târgu Cărbunești – CS Național Sebiș;

Etapa a 14-a: CS Șoimii Lipova – Gilortul Târgu Cărbunești;

Etapa a 15-a: Gilortul Târgu Cărbunești – ACS Poli Timișoara.

Vizualizări: 691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: