Bianca Andreescu, noua campioană de la Rogers Cup

Românca Bianca Andreescu a scris istorie pentru Canada, ţara sa adoptivă, devenind prima jucătoare care triumfă pe teren propriu la Rogers Cup în Era Open. Finala susţinută în faţa unei legende a tenisului feminin s-a încheiat în 19 minute, cu Serena Williams în lacrimi.

 Bianca Andreescu a câştigat, duminică seară, trofeul Rogers Cup 2019, după o finală cu Serena Williams încheiată prematur, după doar 19 minute, americanca retrăgându-se în lacrimi la scaunul său, acuzând dureri la spate, în momentul în care Bianca, reprezentantă a Canadei, conducea 3-1 pe tabelă. Finala de la Toronto s-a încheiat după doar 30 de puncte disputate. Condusă 1-3 pe tabelă şi urmând la serviciu, Serena Williams s-a îndreptat spre scaunul său, izbucnind în lacrimi. Bianca Andreescu a mers imediat să afle ce s-a întâmplat, iar într-un dialog emoţionant, americanca în vârstă de 37 de ani i-a spus că are spasme la spate şi că nu poate continua. Jucătoarea de origine română care câştigă primul titlu pentru Canada la Rogers Cup a consolat-o pe Serena, complimentând-o pentru întreaga activitate. Cele două s-au îmbrăţişat, oferind imaginea zilei.

La turneul Premier 5 de la Toronto, Bianca Andreescu a obţinut un al doilea trofeu cu greutate în 2019, după victoria din Premier Mandatory-ul de la Indian Wells. De luni, Bianca Andreescu va urca pe locul 14 în clasamentul mondial - un nou record personal în carieră.

Galerie foto


Vizualizări: 983

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: