Stadionul „muzeu” de la Târgu Jiu, ironizat de Poli Timişoara

Antrenorul echipei ASU Politehnica Timişoara, Cosmin  Petruescu, a ironizat impunătorul stadion de la Târgu Jiu la umbra căruia echipa sa a fost nevoită să joace meciul cu Pandurii din etapa a 2-a, pe un teren sintetic. Tehnicianul timişorenilor s-a plâns de temperatura mare pe care o degajă un astfel de teren, mai ales că la ora meciului era deja caniculă.

Cosmin  Petruescu, antrenorul celor de la ASU Poli a ţinut, la finalul meciului cu Pandurii să felicite jucătorii ambelor echipe, nu neapărat pentru joc, ci pentru modul în care au rezistat pe terenul sintetic, care degaja căldură deşi afară erau peste 30 de grade deja.  „Felicit jucătorii ambelor echipe pentru efortul admirabil pe care l-au făcut de la ora 11.00, în asemenea condiţii de joc, pe un teren sintetic care degajă foarte multă căldură. Nu mă refer la calitatea gazonului, dar e foarte greu să joci pe o asemenea căldură, pe un astfel de teren de aceea ambele echipe merită felicitări pentru atitudinea pe care au avut-o”, a spus la conferinţa de presă antrenorul Petruescu care şi-a exprimat regretul că nu se poate juca pe noul stadion pe care l-a ironizat numindu-l muzeu: „Îmi pare rău că nu putem să jucăm pe muzeul care se vede acolo, venim aici şi jucăm pe terenul sintetic. E păcat, pentru că era bine să putem juca acolo, dar aşa ne uităm la el şi chiar pare un muzeu, arată impecabil şi stă închis. Să sperăm că la anul viitor când venim aici, asta va însemna că rămânem ambele echipe în Liga 2,  să jucăm totuşi pe terenul central”.

În ceea ce priveşte noul sezon, antrenorul celor de la Poli îl consideră unul foarte disputat: „Va fi o ediţie foarte disputată de campionat, din toate punctele de vedere. Sunt echipe cu bugete impresionante pentru nivelul ligii a doua. Nu sunt eu în măsură să spun dacă raportul calitate – preţ, la nivel de Liga 2 este unul corect, dar ştiu că sunt foarte multe echipe care îşi doresc să promoveze în acest sezon. Va fi o luptă care se va da până la final, atât în ceea ce priveşte promovarea cât şi retrogradarea. Nu cred că există la ora actuală vreo echipă care să plece favorită certă pentru aceste obiective”. Şi Pandurii şi ASU Politehnica s-au luptat sezonul trecut pentru a evita retrogradarea dar s-au salvat pe final de campionat.

Vizualizări: 1,629

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: