Director CEO: Nu înțeleg aversiunea pentru angajații TESA

Doar 16 angajări în ultimul an în Complexul Energetic Oltenia și niciuna la birou. Este cifra cu care vine directorul de resurse umane din companie.

Sorin Olaru susține că aceste angajări s-au făcut doar pentru că sunt prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă, fiind vorba de angajarea unor rude ale salariaților care și-au pierdut viața la locul de muncă. „Nu înțeleg de unde aversiunea asta pentru TESA!”, a fost reacția lui Sorin Olaru când a fost întrebat de recrutările pentru munca de birou.

Sorin Olaru a ținut să sublinieze că s-au semnat și contracte pentru perioade determinate de timp în ultimul an, iar cei mai mulți angajați au fost preluați de la Minprest.

“Au venit din subunități acești oameni împreună cu activitățile. Nu înțeleg de unde aversiunea asta pentru TESA! În clădiri, nu s-au făcut angajări. Am avut 16 angajări la salariații cu decese. Am apelat, în general, la Minprest când am avut nevoie de personal pe posturi vacante temporar pentru că toate posturile pentru care angajăm personal pentru o durată nedeterminată se scot la concurs, se anunță la AJOFM”, a fost reacția lui Sorin Olaru, directorul de resurse umane, la Tele3. (A.A.)

Vizualizări: 3,957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: