Director spital: Sunt primul care m-am vaccinat - FOTO

A început campania de vaccinare și la spitalul din Novaci, județul Gorj. Primul care s-a vaccinat a fost chiar directorul Emil Grigore. „Toată lumea trebuie să înțeleagă că, pentru a intra în normalitate, trebuie să ne vaccinăm“, a fost mesajul acestuia.

La Novaci au ajuns marți 30 de doze de vaccin, care vor fi administrate la 30 de salariați. În total, unitatea medicală are 165 de angajați. Nu toți au optat pentru vaccinare.

Peste cinci mii de gorjeni s-au infectat anul trecut cu noul coronavirus, care a bulversat întreaga lume.

În Gorj, campania de vaccinare a început pe 4 ianuarie. În prima etapă vor beneficia angajații spitalelor care tratează pacienți Covid.

Și la Spitalul Orăşenesc “Sf. Ştefan” Rovinari au sosit primele doze de vaccin Pfizer-BioNTech. "Încă de la primele ore ale dimineţii, colegii noştri dar şi medici de familie din oraşul Rovinari s-au prezentat la centrul de vaccinare înfiinţat în cadrul spitalului nostru. Până la această oră nu s-a raportat niciun caz de reacţii adverse. Traseul în cadrul Centrului de Vaccinare este unul foarte bine pus la punct, evitând pe cât de mult posibil formarea de aglomerări de persoane", a transmis conducerea spitalului.

Până marți, 5 ianuarie, ora 11.00, în cadrul primei etape de vaccinare anti- Covid, pe raza județului Gorj, s-au efectuat 322 vaccinări. Nu au fost raportate reacții adverse la vaccinul împotriva Covid-19.        

Vizualizări: 5,874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: