Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Directoratul CE Oltenia, deocamdată neschimbat

Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia nu a stabilit în ședința de marți care directori vor fi trași la răspundere pentru prejudiciile constatate în ultimii doi ani de corpurile de control ale premierului și ministrului Energiei.

O atragere a răspunderii membrilor Directoratului ar fi dus automat la încetarea mandatelor acestora, dar deocamdată supraveghetorii au cerut juriștilor companiei să indice exact persoanele care trebuie trase la răspundere.

Corpurile de control au constatat prejudicii de zeci de milioane de euro, dar ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a dispus un control al ANAF la companie, pentru a vedea în ce măsură prejudiciile se confirmă sau nu. Controlul nu este finalizat.

În perioada supusă controlului, erau în Directorat patru din cei cinci membri actuali. Singura excepție este președintele Directoratului, Daniel Burlan. (A.A.)

Vizualizări: 4,317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: