Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Liderii sindicali, la întâlnire cu ministrul. Câți bani au obținut!

Liderii celor patru federații sindicale care reprezintă salariații din Complexul Energetic Oltenia au avut joi dimineață discuții cu ministrul Economiei, Virgil Popescu, la care au participat președinții Directoratului și Consiliului de Supraveghere. Sindicaliștii s-au declarat nemulțumiți de propunerea de majorare a fondului de salarii avansată de administrație și au obținut noi promisiuni în prezența ministrului.

Președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu, susține că s-a obținut aproape la fel de mult ca anul trecut. “Avem promisiunea suplimentării fondului de salarii cu încă 22 de milioane de lei, pe lângă cele 44 de milioane avansate la negociere”, a spus Pîrvulescu, menționând că a găsit deschidere din partea ministrului. “Toată lumea a înțeles că, deși producem mai puțin, munca este mult mai grea, condițiile din cariere mai proaste, pentru că dăm sute de milioane de euro pe certificatele de carbon și nu rămâne mai nimic pentru investiții”, a explicat liderul FNME.

Pîrvulescu a spus că, ținând cont de situația companiei, au fost obținute drepturi în plus. Acesta a dat asigurări că tichetele de masă vor crește la 20 de lei și că vor fi creșteri și la tichetele cadou și voucherele de vacanță. “Creșterile vor fi aproape ca anul trecut, când știm ce context a fost și social, și energetic”, a spus Pîrvulescu, făcând referire la greva de anul trecut a minerilor, într-o perioadă în care cererea de energie pe cărbune era de două ori mai mare față de acum.

La discuții a participat și fostul președinte al CS, Cornel Bobîlcă, acum reprezentant al ministerului, dar și secretarul de stat Niculae Havrileț.

Următoarea ședință de negociere administrație - sindicate de la Complexul Energetic Oltenia va fi săptămâna viitoare. (R.S.)

Vizualizări: 3,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: