Directoratul CEO are un reprezentant la comisia mixtă

Administraţia CE Oltenia va trimite un membru al Directoratului la şedinţa comisiei mixte, stabilită pentru data de 3 septembrie. Este vorba de directorul Diviziei Financiare Laurenţiu Ciobotărică, cel care de aici înainte va fi și preşedintele comisiei din partea administraţiei. Liderii Federaţiei Naţionale Mine Energie speră ca prezenţa directorului CEO la această ședință să nu fie doar de formă.

Directorul Diviziei Financiare a CE Oltenia, Laurențiu Ciobotărică, a fost numit președinte al comisie mixte de către administrație în locul directorului de Resurse Umane, Valentina Trofin, care va rămâne doar simplu membru. Directorul Diviziei Financiare va lua parte la ședința mixtă administrație - sindicate de joi, 3 septembrie, spune Ion Rușeț, șeful Departamentului Relații cu Comunitatea din cadrul companiei. "Comisia din partea CE Oltenia va fi condusă de domnul director Laurențiu Ciobotărică. Dânsul este noul președinte al comisiei din partea administrației. Din comisie mai fac parte doamna Trofin, domnul Smărăndoiu, eu, domnul Olaru, responsabilul cu protecția muncii, un medic, domnul Popescu, director adjunct la Rovinari, domnul Paraschivu", a spus Ion Rușeț.

Sindicaliștii din cadrul FNME au solicitat chiar și în scris administrației ca la ședința comisiei mixte să vină și membrii Directoratului, pentru a se putea discuta referitor la creșterea adaosului la salariu, dar și despre posibilitatea acordării contravalorii cotei de cărbune în bani, la cererea salariaților. Dumitru Pârvulescu speră ca Ciobotărică să poată lua decizii. "Dacă e prezent și nu e pus numai cu numele acolo ca director în Directorat atunci este ok. Ideea este să fie cineva la comisia mixtă care să aibă putere de decizie. Adică să nu ne trezim că spun că nu au mandat, în momentul în care cifrele arată că pot să aibă mandat. E foarte bine dacă a fost numit dânsul, pentru că e cu cifrele și ar trebui să ne explice și nouă cum se face ca într-un semestru în care câștigul mediu programat este X la salariați să dai cu 200 de lei mai puțin. Ce fac cu restul? Aruncaseră băieții ăștia care nu au decât un singur neuron că așteaptă rectificarea bugetară. Ce rectificare bugetară să aștept, când eu am deja în bugetul care este aprobat și publicat în Monitorul oficial?", a comentat Dumitru Pârvulescu, vicepreședinte FNME.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: