Directori detașați iarăși fără concurs în școlile din Gorj. Lista!

Și în acest an, circa 30 de posturi de directori de școli și grădinițe din județul Gorj vor fi ocupate prin detașare, fără concurs. Selecția se va face doar pe baza unui dosar depus de către candidați. Dascălii vor trebui să prezinte planul operațional pentru anul școlar 2020-2021, pentru unitatea de învățământ vizată, cu accent pe desfășurarea activităților în contextul pandemiei de COVID-19.

Șapte școli și grădinițe din municipiul Târgu Jiu vor avea directori numiți de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj, prin așa-zisa detașare în interesul învățământului.

Este vorba de cinci posturi de director plin la Colegiul Auto „Traian Vuia”, Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, Colegiul Tehnic „G-ral Gheorghe Magheru”, Colegiul Tehnic nr. 2 și Grădinița cu Program Prelungit nr.1 și două funcții de director adjunct la Liceul Tehnologic Bârsești și Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu”.

Alte posturi vacante de directori sunt la Colegiul „Mihai Viteazul” Bumbești-Jiu, Școala Gimnazială nr.1 Rovinari, Școala Gimnazială nr. 2 Motru, Liceul Tehnologic Turceni și în alte 14 licee și școli din comunele Gorjului.

Selecția pentru ocuparea funcțiilor de conducere constă doar în analiza Planului operațional propus de candidat (7 puncte) și a curriculum-ului vitae (3 puncte).

„Comisia de selecție este formată din trei membri ai consiliului de administrație al inspectoratului școlar. Punctajul de promovare a probei este de 21 puncte reprezentând suma punctajelor acordate de fiecare membru al comisiei, minimum 7 puncte/membru de comisie”, anunță ISJ Gorj.

Rezultatele selecției se vor afișa pe 17 august, dată în care se și vor valida în consiliul de administrație al inspectoratului școlar.

Galerie foto


Vizualizări: 4,970

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: