Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Directori din CE Oltenia, izolați la domiciliu

Mai mulți salariați ai Complexului Energetic Oltenia au fost confirmați cu Covid în ultimele zile, în general cu forme ușoare.

Managerul Daniel Burlan a spus că au fost luate măsurile de dezinfecție necesare. “Au fost izolați salariații care au intrat în contact cu persoanele respective, s-a făcut igienizarea locurilor unde și-au desfășurat activitatea persoanele respective”, a spus Burlan, care a precizat că în general este vorba despre personal TESA.

În jur de 20 de persoane au fost izolate, printre care și directorul Direcției Energie și directorul Direcției Servicii Suport, ambii cu forme ușoare.

Burlan a mai precizat la Tele3 că au fost reluate măsurile necesare impuse de pandemie. “Insistăm în continuare ca personalul să se vaccineze”, a spus Burlan, care estimează că doar 25% din personal s-a vaccinat.

Vizualizări: 4,776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: