Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pentru ce salariați din CE Oltenia cere condiții speciale

Sindicatele și administrația Complexului Energetic Oltenia au avut primele discuții pentru stabilirea categoriilor de salariați care să fie încadrați în condiții speciale, potrivit modificărilor la Legea pensiilor, care au intrat în vigoare în luna august.

Potrivit unor informații publicate pe paginile de socializare ale sindicatelor, președintele Sindicatului Energia Rovinari a propus ca, pentru stabilirea "activităților de producție, mentenanță și asimilate", să se țină cont de "Clasificarea activităților din economia națională", care prevede următoarele: "Activităţile auxiliare sunt indispensabile proceselor de producţie pentru realizarea de bunuri şi servicii. Astfel, activităţile auxiliare sunt acelea care există doar pentru a sprijini activităţile productive ale unei unităţi. Aceste activităţi sunt asimilate activităţii principale a unităţii. Astfel, pentru persoanele implicate în activităţile auxiliare ale unităţii, de la caracteristica 33.1 (ex.: aprovizionare, transporturi, depozitare, contabilitate, reparaţii şi întreţinere în regie proprie, etc.), se va aloca codul activităţii principale a unităţii".

Asta ar însemna că aproape toți salariații companiei vor avea condiții speciale. Această propunere a fost trimisă către Ministerul Muncii și ITM în vederea autorizării.

Vizualizări: 7,829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: