Directorii CE Oltenia, felicitaţi de prefectul Alin Văcaru

Prefectul de Gorj Alin Văcaru s-a grăbit să îi felicite pe directorii CE Oltenia, despre care presa a scris că au fost reconfirmaţi pe posturi de firma de recrutare a managerilor privaţi. Printre cei trei despre care au apărut informaţii că urmează să fie reconfirmaţi în funcţie se numără şi Aurel Medinţu, şeful Diviziei Energetice a CE Oltenia. Acesta a spus că nu a primit niciun răspuns în acest sens din partea firmei de recrutare.

Conform unor informaţii apărute în presă, actualii directori Daniel Antonie, Aurel Medinţu şi Ion Petroniu sunt propunerile cu care firma de recrutare Quest Advisors va merge în faţa Adunării Generale a Acţionarilor pentru ocuparea poziţiilor de directori profesionişti în cadrul Diviziei Miniere, Diviziei Energetice şi Diviziei Strategii Dezvoltare. Nu şi Maria Scurtu, actualul director al Diviziei Financiare, care, după cum se ştie, nu a candidat la acest concurs. Directorul Diviziei Energetice, Aurel Medinţu, spune că nu a primit niciun răspuns în privinţa concursului şi că nu ştie nimic mai mult faţă de ce a declarat deja pentru Pandurul. „Nu ştiu nimic decât ce v-am spus atunci când am ieşit de la interviu. Au spus că pe data de 15 octombrie îmi spun care este situaţia”, a declarat Medinţu.

Se pare că prefectul de Gorj este mai la zi cu informaţiile, de îndată ce s-a grăbit să-i felicite pe cei trei directori reconfirmaţi pe funcţii. „Probabil că voi avea o întâlnire cu dumnealor să-i felicit şi să-i asigur de tot sprijinul instituţiei pe care o conduc. Eu susţin profesionaliştii, oamenii care ştiu ce au de făcut. Dacă dumnealor, trei, au demonstrat în această perioadă sunt convins că şi de acum în colo vor face echipă bună cu managerul Laurenţiu Ciurel şi vor face tot posibilul ca cei din Complexul Energetic Oltenia să-şi păstreze locurile de muncă”, a spus prefectul de Gorj, Alin Văcaru.

Dacă informaţia că actualii directori au fost recrutaţi după o selecţie internaţională înseamnă că recrutarea a fost o formalitate, pe care s-au cheltuit mulţi bani degeaba. Până acum CE Oltenia nu a făcut publică suma cu care este plătită societatea Quest Advisors & Transearch Internaţional pentru a selecta noul Directorat.

SURSE

Potrivit unor surse, la interviuri au participat membri din Consiliul de Supraveghere. Fostul director general de la CE Rovinari, Tiberu Trotea, a fost chestionat de Georgiana Porumbel, o apropiată a lui Victor Ponta pe când acesta era şeful TSD, fiică a consilierului judeţean Gheorghe Porumbel, fără nicio legătură profesională cu sistemul energetic.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: