Magazinul Dedeman își deschide porțile pentru cetățenii din Târgu Jiu

Liderul național în retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare, compania Dedeman,  deschide astăzi magazinul de la Târgu Jiu, cel de-al 40-lea al rețelei. Ieri a avut loc inaugurarea magazinului în prezența autorităților locale și județene, iar astăzi va deschide porțile și pentru primii cumpărători. 

Magazinul de la Târgu Jiu, în care s-au investit 12 milioane de euro, este situat pe strada Termocentralei, dispune de 380 de locuri de parcare, se întinde pe o suprafață de 12.000mp  și va comercializa începând de astăzi peste 45.000 de produse pentru construcții, grădină și amenajări interioare. Președintele companiei, Dragoș Pavăl, a explicat ieri la ceremonia de inaugurare a magazinului de ce compania a investit și la Târgu Jiu. ”Deschiderea magazinului de la Târgu Jiu face parte din strategia noastră de avea câte un magazin în fiecare oraș important din România. Cum Târgu Jiu este unul dintre ele, iată-ne astăzi aici. (…) Găsiți și produse economice, dar și produse furnizate de producători cu tradiție în domeniul respectiv, branduri naționale și internaționale“, a declarat Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman.

Acesta a mai explicat că Dedeman avea în plan de mai mulți ani să construiască un magazin la Târgu Jiu, însă a fost dificil de găsit un teren care să se preteze cerințelor. Pavăl a dezvăluit că primăria a solicitat companiei să deschidă acest magazin.

170 de locuri de muncă înființate la Târgu Jiu

Viceprimarul din Târgu Jiu, Iulia Vână, a fost cea care a tăiat panglica inaugurală, alături de președintele companiei. Panglica a fost de fapt o scândură, ce a fost tăiată cu un fierăstrău electric. Vână a ținut să mulțumească investitorilor pentru că au ales să înființeze magazinul și la Târgu Jiu, dar și pentru angajările pe care le-a făcut din rândul cetățenilor.   ”Vă mulțumesc pentru  cele 170 de locuri de muncă pe care le-ați creat și care înseamnă extraordinar de mult pentru noi aici la Târgu Jiu și pentru tot județul. Sunteți un român adevărat, cu inimă mare, care lucrați preponderent cu parteneri și producători și industriași români”, i-a transmis viceprimarul Iulia Vână președintelui companiei Dedeman. 

Dedeman construiește terenuri de tenis la Târgu Jiu

Odată  cu înființarea magazinului de la Târgu Jiu, compania Dedeman a demarat și lucrările de construcție la două terenuri de tenis pentru cetățenii municipiului. Compania are semnat un parteneriat cu Simona Halep. În baza înțelegerii dintre cele două părți, compania s-a angajat ca la fiecare magazin deschis să înființeze și câte un teren de tenis. ”Promisiunea noastră făcută cu ocazia semnării parteneriatului cu Simona Halep evident că va fi ținută. Terenurile sunt pe jumătate construite. Dacă vremea este prietenoasă cu noi, în 10 zile terenurile vor fi disponibile pentru copiii care doresc să practice acest sport. Cele două terenuri sunt în jur de 30 mii euro”, a precizat președintele Dedeman, Dragoș Pavăl. Terenurile de tenis se află în incinta Stadionului Municipal din Târgu Jiu.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: