Directorul acuzat de hărţuire sexuală şi-a luat concediu medical

Conducerea societăţii Medserv Min SA a întocmit deja Comisia de Disciplină pentru a verifica dacă spusele consilierei juridice, Mihaela Ciobanu, cea care-l acuză pe directorul comercial de hărţuire sexuală, se adeveresc. Pentru a scăpa de învinuirile care i se aduc, Ovidiu Olaru, directorul comercial recurge la intimidare.

Chiar vineri dimineaţă, directorul general al firmei prestatoare de servicii pentru minerit, Medserv SA a ţinut o şedinţă în care a organizat comisia de disciplină, care va verifica acuzele pe care Mihaela Coibanu le aduce directorului comercial, Ovidiu Olaru. „Chiar vineri dimineaţă am organizat Comisia de Disciplină. Directorul comercial nu a putut fi prezent, pentru că în dimineaţa zilei de joi, înainte să primesc referatul, Ovidiu Olaru a depus o cerere de concediu pe motiv că este bolnav şi va merge la un control medic. Fără să ştiu ce va urma i l-am aprobat”, susţine Marcel Iacobescu, director SC Medserv Min SA.

Ovidiu Olaru recurge acum la intimidare faţă de factorii decizionali din societate pentru a scăpa de acuzele de hărţuire care i se aduc. „Să spunem că recurge la tot feluri de lucruri care nu sunt normale şi cu asta cred că înţelegeţi tot”, mai spune Marcel Iacobescu, director SC Medserv Min SA

Joi, consiliera juridică din cadrul SC Medserv Min SA a depus un referat la directorul societăţii în care îl acuză pe Ovidiu Olaru, directorul comercial de hărţuire sexuală. În cazul în care comisia de disciplină va stabili că are dreptate, Mihaela Ciobanu este decisă să-l acţioneze pe Olaru în instanţă.

Vizualizări: 219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: