Directorul adjunct al unui liceu din Târgu Jiu, confirmat cu Covid

Directorul adjunct de la Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” din Târgu Jiu a fost declarat pozitiv la testul Covid, conform informațiilor date de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj. În prezent, Direcția de Sănătate Publică Gorj are o anchetă epidemiologică în desfășurare.

Situația infectărilor cu noul coronavirus în sistemul educațional de la Gorj pare a nu se îmbunătăți. Tot mai multe cadre didactice ajung să se infecteze, iar numărul elevilor care ajung în izolare este din ce în ce mai mare.

Nicolae Negrea, inspector în cadrul ISJ Gorj, spune că mai mulți elevi de la Școala Gimnazială din Sâmbotin vor învăța de acasă, după ce o profesoară a fost confirmată pozitiv.

”Avem directorul adjunct de la Colegiul Economic Virgil Madgearu din Târgu Jiu confirmat cu noul coronavirus. DSP are ancheta epidemiologică în desfășurare. Mai avem o profesoară de la Școala Gimnazială Sâmbotin. Vor intra în online clasele I și a III-a care sunt simultan și clasa a II-a și a IV-a. De asemenea, vor intra in sistem online și clasele VI-VIII. Un alt caz este la Școala primară nr 1 din Schela, vor intra în online clasele a doua și a treia. Un alt caz este la Grădinița cu Program Normal nr 17 din Târgu Jiu, acolo unde o grupă de copii va intra în online, după ce educatoarea a fost confirmată pozitiv”, a spus Nicolae Negrea, inspector ISJ Gorj.

În ultimele două zile au fost confirmați cu acest virus 6 profesori.  

Vizualizări: 4,525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: