Directorul Artego oferă casă şi slujbă unei tinere din Centrul Maternal

Maria Răscol, o tânără găzduită de Centrul Maternal împreună cu fetiţa de ei de doar un anişor, îşi va putea îndeplini visul cu sprijinul directorului Viorel David de la Artego. Acesta i-a oferit o casă şi o slujbă. Maria îşi creşte singură fetiţa, după ce părinţii şi tatăl micuţei au părăsit-o. Este studentă în primul an la Farmacie şi are o voce de aur.

Maria Răscol, mămica model din Centrul Maternal, va avea o casă şi o slujbă. Cel care i-a întins o mână de ajutor este Viorel David, directorul de la Artego. Acesta a aflat din presă despre situaţia tinerei părăsite de familie, atunci când a dat naştere unei fetiţe. Maria este studentă în primul an la Farmacie, unde a intrat la buget, şi cântă muzică populară, având o voce impresionantă. “Firma Artego a aflat din presa locală despre această mămică, despre talentul său şi despre ambiţia de a-şi creşte copilul, şi s-a hotărât să-i ofere o locuinţă în blocul pe care-l deţine. Este iniţiativa domnului director Viorel David, care aşa cum se ştie de către toată lumea este un om cu suflet mare, care se gândeşte la oamenii cu dificultăţi”, a declarat Gheorghe Milosteanu, directorul Centrului Maternal.

Deşi îşi creşte singură fetiţa, Maria Răscol nu s-a gândit vreo clipă să renunţe la studii şi la visul ei de a veni farmacistă. Tânăra a aflat vestea că va avea propria locuinţă, dar încă nu-şi poate din şoc. „Nici nu visam vreodată că mai există oameni de genul acesta. Marţi am primit vestea că am locuinţa mea, că pot locui cu fetiţa. Voi putea să merg la facultate, chiar dacă nu aveam unde să stau, asta nu mă împiedica să merg la şcoală. Mai rămâneam în Centrul Maternal până se putea rezolva problema. Acum sunt foarte fericită când am primit vestea că voi avea o casă, nu pot să exprim în cuvinte ceea ce simt, este ca un şoc pentru mine. Primesc bursă la facultate, încerc să mă menţin cu toate că este foarte greu să te împarţi şi cu studiul şi cu fetiţa, dar nu este imposibil”, a declarat Maria Răscol.

Vizualizări: 22,936

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: