Directorul carierei Lupoaia, la judecată cu angajata

Directorul Carierei Lupoaia, Constantin David, a trebuit să dea ieri explicaţii în faţa conducerii Diviziei Miniere a CE Oltenia pentru comportamentul avut faţă de Florina Niţoi, angajata TESA care urmează să fie transferată în producţie. Femeia l-a acuzat că ar fi înjurat-o şi ar fi agresat-o verbal după ce a refuzat să preda activitatea. Directorul Diviziei Miniere, Daniel Antonie, îi ia apărarea şefului carierei, spunând că este sceptic în ceea ce priveşte relatările angajatei. La rândul său, directorul spune că o va da în judecată pentru calomnie. “Să mă dea! Îşi sapă singur groapa”, îi transmite Florina Niţoi.  

Conducerea Diviziei Miniere a început o anchetă internă pentru a clarifica situaţia de la Cariera Lupoaia, acolo unde s-a iscat un scandal de amploare între o angajată şi directorul unităţii. Conform Florinei Niţoi, inspector resurse umane la Cariera Lupoaia, a primit miercuri dispoziţie verbală de la director să predea lucrările. Salariata i-a replicat că nu poate face asta fără o dispoziţie scrisă, dar a fost înjurată de directorul Constantin David.

Antonie: Nu cred că a folosit astfel de cuvinte jignitoare

Ieri, şeful carierei a fost invitat în biroul directorului Diviziei Miniere pentru a da explicaţii. “Cum îl ştiu eu pe şeful unităţii, pe departe să folosească astfel de cuvinte, nu cred. El o să vină la mine, să aflu efectiv ce s-a întâmplat, dar cum îl cunosc eu, nu cred că s-a procedat în acest fel. Este subalternul meu şi până la urmă vreau să aflu de la el ce s-a întâmplat acolo. Cu doamna nu am vorbit, prima discuţie vreau să fie cu el”, a spus Daniel Antonie, directorul Diviziei Miniere din cadrul CE Oltenia.    

David: O dau în judecată pentru calomnii

Directorul Carierei Lupoaia a dat ieri explicaţii, însă nu pare să-şi facă probleme după tot acest scandal. Constantin David este de părere că tot ce a relatat subalterna sa sunt numai minciuni şi ca atare va demara o acţiune în instanţă pentru a-şi spăla imaginea creată în urma scandalului. „Nu e nicio problemă, am mai spus încă o dată că a fost totul ok şi nu am vorbit urât la adresa acestei doamne. A fost o discuţie de la om la om. Am informat-o verbal care sunt problemele şi atât. Oricum, eu o să o dau în judecată pentru calomniile aduse la adresa mea, pentru că nu poate să demonstreze nimic din ce am zis eu şi eu n-am zis nimic, am fost în birou o jumătate de minut. Doamna m-a denigrat peste tot pe aici, la colegi, şi în acest sens chiar o voi da în judecată”, a spus Constantin David, şeful Carierei Lupoaia.

Niţoi: Chiar îl rog să mă dea în judecată

De cealaltă parte, Florina Niţoi spune că va demonstra că directorul a înjurat-o şi în faţa instanţei şi că alături de ea vor fi şi alte persoane care în prezent preferă să tacă. “Este liber să facă ce vrea. Dacă are şi tupeul acesta, chiar îl rog. Nu sunt singura care am fost agresată de el, multe femei au tăcut. Eu m-am dus la dumnealui fără să-mi treacă prin cap că o să iasă un asemenea scandal. O să îşi sape groapa singur. Dacă îşi imaginează că am fost singura agresată de dumnealui, este problema lui. Sunt persoane care m-au contactat astăzi care mi-au spus că dacă se va ajunge până acolo o să vorbească”, a comentat Florina Niţoi.

Cel mai probabil, şi Florina Niţoi va trebui să dea explicaţii în faţa conducerii CE Oltenia în legătură cu acest scandal.

Vizualizări: 234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: