Mesajul lui Manu Tomescu pentru viitorii șefi ai CEO

Manu Tomescu, vicepreședinte al Sindicatului Energia Rovinari, are un mesaj pentru cei care ar urma să preia șefia Complexului Energetic Oltenia. “Noi vedem aceste lupte politice doar pentru funcții, pentru a ajunge unii la resursele companiei. Atâta timp cât drepturile noastre și locurile de muncă sunt puse în pericol, aceste lupte politice ne deranjează foarte tare”, a spus Manu Tomescu.

Declarația lui Tomescu vine în contextul în care pe surse se vorbește de schimbarea Directoratului CE Oltenia. Liderul sindical spune că nu e treaba lui cine conduce compania, dar cei care vin trebuie să știe că nu pot tăia din drepturile salariaților. “Nu ne interesează pe noi, sindicatele, cine este director. Cei care o să vină trebuie să știe că nu o să tolerăm nimic. Noi vrem să ne păstrăm drepturile și să ne fie plătită munca”, a spus Tomescu.

Mesajul de avertisment este și pentru liderii politici locali. “Am ajuns în situația grea din 2019 prin indolența liderilor politici ai județului. Dacă se va întâmpla ceva cu compania noastră, toată furia salariaților spre ei se va îndrepta. Ne deranjează foarte mult aceste lupte politice care sunt duse pentru interese personale, nu pentru interesele companiei”, a avertizat liderul sindical. “Pe cei doi parlamentari de la Pro România, domnul Ponta și celălalt, nu i-am auzit vorbind un cuvând despre această problemă a certificatelor, de parcă această companie nici nu ar exista”, a adăugat liderul sindical. (R.S.)

Vizualizări: 2,578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: