Directorul de la Artego a premiat două tinere talentate

Viorel David, directorul general al Societăţii Artego, a rămas impresionat de cazul celor două fete învingătoare la Festivalul Tinereţii din Costineşti, lăsate fără nici un premiu şi le-a acordat acestora câte 10 milioane de lei vechi. Nu este prima dată când directorul se gândeşte la cei din jur, acesta sprijinind şi sinistraţii din Moldova.

Luiza Ciudin din Pojogeni şi Irina Birou din Turburea sunt cele două tinere care au reuşit să ocupe un mult râvnit loc doi la Festivalul Tinereţii din Costineşti. Deşi organizatorii Festivalului declaraseră că le vor oferi suma de 2000 de lei la fiecare pentru locul obţinut, fetele au fost trimise acasă fără nici un leu. Viorel David a aflat întâmplarea din Pandurul şi a decis să le premieze pe fiecare în parte cu suma de zece milioane de lei vechi. „Am primit un telefon de la secretara domnului David care ne-a anunţat să mergem la sediul societăţii că vrea să le dea anumite sume de bani fetelor care nu au primit nimic în urma câştigării locului doi la Festivalul Tinereţii din Costineşti. A văzut despre situaţia fetelor în ziarul Pandurul şi astfel a luat hotărârea să le dea la fiecare câte zece milioane”, a spus Camelia Argint, profesorul de canto la Şcoala Populară de Artă.

Profesorii Şcolii Populare de Artă şi părinţii fetelor susţin că este pentru ultima dată când vor participa la Festivalul din Costineşti.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: