Directorul de la Roşiuţa: „Mi-ar plăcea ca Motru să arate altfel“

Florin Gheorghescu, directorul Carierei Roşiuţa, îşi doreşte să candideze la Primăria Motru, din partea Partidului Democrat- Liberal, al cărui membru este de trei ani. Crede că-l poate învinge pe primarul Hanu. Şeful din minerit a spus la Radio Infinit că vrea să urmeze exemplul Drobetei Turnu Severin şi să schimbe faţa oraşului. Acesta a mai spus că Hanu a mai rezolvat unele probleme doar când a fost atenţionat de presă. „Nu ştie ce vorbeşte“, spune supărat Hanu. 

Florin Gheorghescu nu crede că va fi foarte grea lupta cu actualul edil, social-democratul Dorin Hanu. Ba mai mult, este convins că l-ar putea învinge în alegeri. Nominalizarea directorului de la Roşiuţa depinde de sondajul de opinie care va fi realizat, în perioada următoare, în Municipiul Motru.

„Este o provocare pentru mine. Mi-aş dori să candidez, dacă şi partidul hotărăşte acest lucru. Nu mi-ar fi greu, aşa cum nu i-a fost nici dlui Hanu, din poziţia de inginer, să lupte cu cel care era primar de-o viaţă, nici mie nu mi-ar fi greu. Cred că aş putea să-l înving“, a spus Gheorghescu la Radio Infinit.

Motru, un fel de Severin

Florin Gheorghescu spune că i-ar plăcea ca Motru să arate altfel decât acum, să semene mai mult cu Drobeta Turnu Severin care s-a dezvoltat foarte mult, din 2008 încoace.

Potenţialul candidat zice că sunt multe lucruri de făcut în oraş: trebuie scăpat de câinii vagabonzi din cauza cărora oamenii nu mai pot ieşi seara din case şi trebuie făcute investiţii în zonele limitrofe.

„Mi-ar plăcea ca Motru să arate altfel. Motru este şi un oraş monoindustrial, dar dacă facem o comparaţie cu Turnu Severin unde industria nu funcţionează, uitaţi-vă cum arată“, spune acesta. „După 10 nu mai poţi să ieşi din casă pentru că sunt mulţi câini“, a mărturisit directorul de la Roşiuţa.

Primarul în funcţie Dorin Hanu zice că nu se teme de candidatura lui Gheorghescu şi se aşteaptă ca-n bătălia electorală să intre şi alţi candidaţi cunoscuţi. Importantă este credibilitatea în faţa oamenilor. Cât despre problema câinilor vagabonzi, Hanu zice că există în toată ţara şi se poate rezolva doar prin lege.

„Contracandidaţi vor fi mai mulţi, nu doar domnul Gheorghescu. Când m-am născut n-a scris pe fruntea mea primar“

Dorin Hanu, primar Motru

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: