Directorul Diţescu operează vorbind la telefon

Operaţii pe bandă rulantă cu telefonul la ureche. Se întâmplă la Spitalul din Bumbeşti-Jiu, unde medicul ginecolog Damian Diteşcu, care ocupă şi funcţia de manager a răspuns vineri la telefon reporterilor Gorj TV, deşi era în operaţie, după cum chiar el a declarat. Medicul nu a putut vorbi cu presa decât la telefon pentru că a fost în operaţie de la ora 12.00 şi 17.00.

Damian Diţescu, managerul Spitalul Orăşenesc din Bumbeşti-Jiu, este şi medic ginecolog la aceeaşi unitate spitalicească. Vineri, echipa Gorj Tv a mers la spitalul din Bumbeşti-Jiu pentru a discuta despre posibila reprofilare a unităţii spitaliceşti în cămin de bătrâni. Damian Diţescu nu a permis reporterilor să intre în spital pentru că era în operaţie. Deşi se afla într-o intervenţie chirurgicală, medicul a răspuns totuşi la telefon. „De ce nu aţi anunţat că veniţi. Eu acum operez. Nu vă pot primi că sunt în operaţie. Astăzi am operaţii până la ora 17.00. Îmi cer scuze, dar v-am spus sunt în sală de operaţie şi operez. Nu pot ieşi”, a spus acesta.

Întrebat cum poate vorbi la telefon în timpul unei intervenţii chirurgicale, Damian Diţescu s-a răzgândit şi a spus că doar se pregătea pentru a intra în sală. „Nu e treaba voastră cât operez eu şi ce operez sau cât de complicată e intervenţia. Acum sunt îmbrăcat gata să intru în sala de operaţie”, a mai spus medicul.

Vizualizări: 209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: