Directorul Dragu neagă că şi-ar fi angajat fiul la CEO

Fiul directorului de la Cariera Jilţ Sud, Dumitru Dragu, a fost angajat la Unitatea de Servicii şi Mentenanţă Rovinari. La Complexul Energetic Oltenia nu se fac angajări, a transmis conducerea companiei ori de câte ori a avut ocazia. Nu este valabil şi pentru copiii de directori, după cum se pare. Directorul Dragu este acuzat şi de imixtiune în treburile sindicale.

Cel mai probabil, posturile disponibile nu sunt pentru toată lumea. Întrebat dacă şi-a angajat fiul la CE Oltenia, directorul Dragu a negat. „Nu este adevărat. Aiureli. Copiii mei au terminat facultatea la A.I. Cuza în Iaşi şi Automatică la Timişoara. (...) Unul lucrează în Gorj, dar nu la CE Oltenia, şi unul nu“, a declarat Dumitru Dragu.

Surse demne de încredere de la Unitatea de Mentenanţă Rovinari au confirmat angajarea, dar nu doresc să-şi facă publică identitatea.

Directorul Dragu a ajuns în atenţia presei după ce a fost acuzat de sindicate de faptul că se amesteca în treburile sindicale. Mai mult, la o emisiune la TV Sud, prim-vicepreşedintele Ion Ruşeţ a confirmat că sunt probleme cu directorul Dragu. „Există o tensiune între sindicate şi director, dar şi între lucrători şi domnul director Dragu. Domnul director Dragu a venit dintr-o altă zonă, nu a lucrat nicio zi în Jilţ. A venit pe funcţia de director şi vă daţi seama că există reticenţe chiar din partea unor colaboratori ai dânsului. Există învinuirea clară că domnul Dragu şi şefi de subteran de acolo s-au implicat în problemele sindicale. În special în zona de subteran de la Dragoteşti, unde şi domnul Dragu şi domnul Popescu s-au implicat în problemele sindicale. Colegii nu au luat o decizie, probabil o vor lua în această săptămână. Dacă continuă lucrurile aşa, probabil se vor adresa organelor de cercetare penală“, a declarat Ruşeţ.

Dumitru Dragu a declarat că nu este în conflict cu liderii de sindicat, ci doar îi pune la muncă. „Probabil domnul Ruşeţ a fost dezinformat, face confuzii. Eu am trei băieţi aici inspectori sociali, dar nu avem nicio problemă“, a declarat Dragu.  

Vizualizări: 290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: