Directorul Giorgi, făcut praf de Popeangă şi Iriza

Conflict deschis între deputatul Vasile Popeangă şi directorul Minprest, Gabriel Giorgi, ambii fiind colegi în PSD Gorj. Popeangă a auzit că înlocuitorul lui Laurenţiu Ciurel la şefia CE Oltenia ar putea fi Gabriel Giorgi. Directorul Minprest s-a simţit atacat de o asemenea funcţie şi a spus că Popeangă vorbeşte lucruri trăsnite, probabil din cauza vârstei. În discuţie a intrat şi deputatul Scarlat Iriza, care spune că nu l-ar angaja pe Giorgi nici îngrijitor.

Discuţiile contradictorii dintre Popeangă şi Giorgi sunt de acum câteva luni, când Finanţele publice au blocat conturile Minprest pentru o datorie la stat. Cel care a dispus această măsură a fost Alin Popeangă, fiul deputatului Popeangă, funcţionar la Finanţe. Atunci, Giorgi l-a atacat pe acesta în presă şi probabil că Popeangă nu a uitat acest lucru. Faptul că se vehiculează că el ar putea fi cel care îl înlocuieşte pe Ciurel l-a supărat pe Giorgi. „Anumite persoane după o anumită vârstă încep să mai spună şi lucruri trăsnite. E ca şi copiii ăia de cinci ani, care spun prostii pe acasă. La fel şi domnul Popeangă. Probabil vârsta e de vină. Nu e nimic adevărat. E o mizerie aruncată“, a declarat Gabriel Giorgi. Pe surse a apărut informaţia că Giorgi ar fi fost recomandat la Bucureşti, ministrului Gerea, de actualul prefect Alin Văcaru şi de fostul prefect Claudiu Teodorescu.

Popeangă a reacţionat şi a spus că Giorgi a fost făcut director la Minprest, deşi nu merita acest lucru. “Când eşti în vârstă, eşti mai înţelept şi mai bine pregătit. Nu am fost făcut, ca el, din nimeni în drum director” , a susţinut Popeangă. În discuţie a intervenit şi Scarlat Iriza, care a spus că Giorgi este o năpârcă ce nu ar trebui să lucreze nici ca om de serviciu. „Una din năpârci este acest Giorgi. Dacă la mine la firmă ar veni să se angajeze nu l-aş angaja nici om de serviciu. Habar nu are. E mare director la o firmă care suge seva CE Oltenia. Atenţie, CEO intră în insolvenţă şi din cauza Minprest, unde sunt angajaţi cel puţin jumătate de el şi de Ion Călinoiu“.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: