Directorul Mogoe şi angajaţii TESA, la spălat de geamuri la Săcelu

Conducerea Complexului Energetic Oltenia va perfecta documentele privind trecerea Bazei de Tratament Săcelu în subordinea Medserv Min, în această săptămână. Directorul Medserv Min, Valentin Mogoe, intenţionează să propună sancţiuni disciplinare pentru angajaţii de la Săcelu cărora nu le place munca. În urmă cu câteva zile, angajaţii TESA de la Medservmin a fost la Săcelu la spălat de geamuri şi la vopsit de căzi.

Aproximativ 20 de persoane, personal TESA de la Medserv Min, au fost joi la Săcelu, împreună cu directorul Mogoe, pentru a face curăţenie la Baza de Tratament. Juriştii şi economiştii au spălat geamurile şi au vopsit căzile centrului de recuperare, în timp ce angajaţii Bazei de Tratament motivau că sunt în concediu. „Am găsit dezastru la Baza de Tratament: geamurile erau sparte, căzile nu aveau supraplin, era o mizerie de nedescris. Am venit cu personalul TESA de la Medserv Min şi am făcut curăţenie, deşi în ziua respectivă toţi figuram a fi în concediu. Cei de la Baza de Tratament şi-au respectat ziua de concediu. În timp ce economiştii şi juriştii mei vopseau căzile şi spălau geamurile, unii dintre angajaţii Bazei de Tratament stăteau la terasă şi beau bere”, spune Valentin Mogoe.

Staţiunea, deschisă la jumătatea lui iunie

Complexul Energetic Oltenia a reluat lucrările de modernizare a Bazei de Tratament Săcelu. Zilnic, echipele de muncitori sunt monitorizate de către directorul Medserv Min. Mogoe spune că va grăbi lucrurile pentru ca plaja de la Săcelu să fie deschisă cel mai târziu în a doua jumătate a lunii iunie. „Lucrările se desfăşoară într-un ritm alert. Zilnic, 30-40 de oameni sunt la lucru. Încercăm ca, cel mai târziu, în a doua jumătate a lunii iunie să deschidem plaja. Vom schimba radical faţa staţiunii. Vom înfiinţa un cabinet medical pe plajă şi împreună cu primăria vom amplasa nişte căsuţe în zonă pentru ca agenţii economici să nu mai fie nevoiţi să-şi vândă marfa pe la tarabe”, a declarat Valentin Mogoe, directorul Medserv Min. Acesta a mai precizat că mai multe persoane din afara judeţului şi-au manifestat dorinţa de a veni la tratament la Săcelu.

SANCŢIUNI

Acesta este hotărât să propună sancţiuni disciplinare în cazul în care cei 23 de angajaţi ai centrului de recuperare nu se vor alinia cerinţelor. „Se vor lua măsuri disciplinare împotriva celor care nu se vor alinia nouă. Mi se pare inadmisibil să existe atâta mizerie. Din septembrie şi până acum, dacă spălau doar un geam pe zi şi tot însemna ceva”, a menţionat directorul Medserv Min.                     

Vizualizări: 264

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: