Discuţii aprinse la „Românii au talent“. Cauza: o gorjeancă

Gorjeanca Luiza Ciudin a provocat o discuţie aprinsă între cei doi membri ai juriului de la „Românii au talent”, Andra şi Mihai Petre. În timp ce Mihai Petre a declarat că momentul prezentat de gorjeancă nu ar putea câştiga concursul, Andra a supranumit-o pe Maria Tănase a României, fiind impresionată de vocea sa. Fetiţa are doar 11 ani, fiind pregătită la Şcoala Populară din Târgu Jiu de profesoara Camelia Argint.

Micuţa interpretă de muzică populară din Târgu –Cărbuneşti, Luiza Ciudin, în vârstă de doar 11 ani, a reuşit să provoace o ceartă între Andra şi Mihai Petre la „Românii au talent”. Mihai Petre a văzut prestaţia micuţei ca neavând nimic special pentru un astfel de show, considerând că sunt multe voci în România la fel de bune. „Sunt 100% de acord că ai o voce extraordinară, însă am o problemă cu tipul acesta de moment. E adevărat, ne simţim bine, dar sunt foarte mulţi oameni în ţara asta care fac aşa ceva şi trebuie să fii cu totul şi cu totul fantastic. Genul ăsta de moment din punctul meu de vedere nu are şanse să câştige. Deocamdată răspunsul meu este nu”, a declarat Mihai Petre. Andra a replicat că Luiza Ciudin este o nouă Maria Tănase a României şi are o voce extraordinară pentru cei 11 ani ai săi. „Bravo!”, a exclamat Andra după încheierea recitalului. „Ea este foarte talentată. Eşti o Maria Tănase, ai o voce superbă şi nu toată lumea la 11 ani cântă la fel de bine ca şi tine. Abia aştept să te văd în etapa următoare”, a declarat artista, oferindu-i un mare Da. Cel de-al treilea membru al juriului, Andi Moisescu, a fost la rândul său impresionat de vocea micuţei artiste, pe care vrea să o vadă şi în etapa următoare. „Eşti o olteancă aprigă, frumoasă şi foarte talentată. Răspunsul meu este cel mai uşor de dat din tot ce am văzut”, a declarat Andi Moisescu.

EMOŢII

După ieşirea de pe scenă micuţa Luiza Ciudin a spus printre lacrimi că este cea mai frumoasă zi din viaţa sa. „Am avut emoţii foarte mari. Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea pentru că am participat la acest concurs”, a spus Luiza. Tânăra interpretă s-a întors recent de la Festivalul Primăverii din Manheim, Germania, unde a mers împreună cu alţi membri din Ansamblul Gilortul. Invitaţia pentru a lua parte la acest eveniment a venit de la Asociaţia Româno-Germană „Doina Românească”.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: