Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Discuţii pentru organizarea unui campionat de box la Târgu Jiu

Gorjul ar putea fi gazda Campionatului Naţional de Box din septembrie, dar nu se ştie dacă Sala Sporturilor va fi sau nu demolată, după cum a explicat Robert Filip, vicepreşedinte CJ Gorj. „Vrem să organizăm un campionat naţional, dar nu ştim sigur dacă va fi sau nu demolată Sala Sporturilor. Am discutat cu Federaţia de Box, iar Biroul Federal e de acord să facem un campionat naţional de box la Târgu Jiu, dar încă aştept de la domnul primar un răspuns, să vedem dacă Sala Sporturilor va fi sau nu liberă. Deocamdată, nu avem efectiv unde să-l organizăm. Noi am vrea să-l organizăm între 6-12 septembrie”, a spus Filip.

Autorităţile locale spun că Sala Sporturilor nu va fi intra într-un program de modernizare, dar va fi ocupată de handbalişti şi baschetbalişti. „A rămas ca în funcţie de programul competiţional pe care îl au cele două echipe, echipa de handbal şi echipa de baschet, să se stabilească posibilitatea organizării unui asemenea campionat. Din câte ştiu atât campionatul de handbal, cât şi campionatul de baschet vor începe destul de curând şi este posibil să ne pună în imposibilitatea organizării unui asemenea campionat întrucât pentru organizarea unui campionat de box este necesară montarea unor dispozitive speciale, atât pentru ringul de box, cât şi pentru celelalte zone imperios necesare. Nu este posibilă montarea ringului de box şi rămânerea lui pentru o perioadă de o săptămână, atât cât impune organizarea campionatului din cauză că ar împiedica desfăşurarea meciurilor celor două competiţii, competiţia de handbal şi cea de baschet”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: