Diseară revin în ţară

Pandurii revin în această seară din Antalya după un stagiu de două săptămâni. Gorjenii s-au antrenat de zor în Turcia, dar au disputat şi 4 amicale, reuşind 3 egaluri şi o victorie. Din cauza faptului că startul returului a fost devansat cu o săptămână, pandurii nu mai au timp să revină la Tg-Jiu, ci vor merge direct de la aeroport spre Moldova. „Miercuri la ora 21.00 ajungem la Bucureşti. Ne apropiem de finalul pregătirii. Au fost două stagii foarte grele, s-a pus accentul pe acumularea fizică, s-a lucrat şi cu mingea, am jucat şi meciuri amicale”, spune Pîrvulescu. Pandurii se vor antrena la Bacău înaintea jocului de sâmbătă cu Ceahlăul.

3 – absenţi siguri au pandurii la Piatra Neamţ: Mamele (în recuperare după o accidentare la tendon), Karim (în refacere după operaţia de apendicită) şi Ibeh (insuficient pus la punct cu pregătirea fizică)

„Am pornit cu jucători accidentaţi de la început, Mamele şi Ibeh. Ultimul a intrat în program normal cu echipa, dar îi mai trebuie timp să ajungă la forma sportivă. Karim s-a pregătit bine dar s-a accidentat, din 20 februarie (n.r. azi) începe pregătirea.”    Cristi Pustai, antrenor Pandurii

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: