Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Disparuta, cautata de jandarmi si politisti

O femeie de 69 de ani din Stejari este cautata de politisti si jandarmi dupa ce a disapraut de acasa fara urma. „Miercuri, 17 februarie2010, ora 13:30, Poliţia comunală Stoina a fost sesizată de către P. Constantin din oraşul Vulcan, judeţul Hunedoara, care locuieşte fără forme legale în comuna Stejari, despre faptul că mama sa, Păiuşi Maria, de 69 de ani, a plecat de la locuinţa din comuna Stejari, în data de 06.02.2010 şi până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmentele: înălţime 1,60-1,65 m, constituţie astenică, aproximativ 50 Kg, păr şaten grizonat, faţă ovală, ochi albaştri, nas drept, gură mare. La data dispariţiei era îmbrăcată cu costum (bluză şi fustă) din lână de culoare maron şi alb, batic de culoare închisă, iar în picioare purta cizme din cauciuc, de culoare verde“, se arata pe site-ul IPJ Gorj.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că persoana dispărută obişnuia să plece de la domiciliu pentru perioade de 2-3 zile, după care revenea singură.

În continuare poliţiştii şi jandarmii gorjeni desfăşoară activităţi de căutare a persoanei dispărute.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: