Dispută între uselişti pentru postul de viceprimar la Prigoria

Liberalii râvnesc la postul de viceceprimar la Prigoria, dat fiind faptul că postul a rămas liber după ce democrat-liberalul Angel Costoiu şi-a dat demisia. Dian Popescu aminteşte PSD-ului de protocolul USL.

Dian Popescu, liderul liberal de la Gorj, deja vede pus în fotoliul de viceprimar al comunei Prigoria un liberal şi i-a lăsat mână liberă preşedintei organizaţiei liberale din localitate, Iuliana Iliescu, pentru a desemna un candidat. Problema este că, în comună, primarul social-democrat Emil Răgman şi Iuliana Iliescu sunt la cuţite de ani de zile şi nici nu vor să audă de vreo colaborare. “Nu trebuie să ne batem, normalitatea este ca viceprimarul să fie al PNL că aşa este protocolul semnat cu PSD-ul. Doamna Iuliana Iliescu va trebui să aleagă o persoană pentru funcţia de viceprimar la Prigoria din partea PNL”, a declarat Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj.

CĂLINOIU UITUCUL

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, nu împărtăşeşte ideile colegului de alianţă Dian Popescu. “Cu privire la alegerea viceprimarului, funcţia nu o dă o persoană sau un partid, se realizează alegeri la nivelul consiliului. Sigur că alianţa USL, dacă întruneşte majoritatea, va desemna un viceprimar din partea PSD-ului sau PNL-ului”.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: