Dispută pe tema alegerilor anticipate

Alegerile anticipate pentru parlamentare, dar şi referendumul, sunt mărul discordiei între politicienii gorjeni. Politicienii puterii se întreabă cine va suporta mofturile Opoziţiei, care insistă pe tema referendumului şi a alegerilor anticipate pentru parlamentare. Democrat-liberalul, Corneliu Garjoabă a găsit soluţia. Să plătească cei de la USL.

Chemaţi la discuţii de preşedintele Traian Băsescu, liderii Opoziţiei i-au spus preşedintelui ce vor. Alegeri anticipate la parlamentare, care să fie organizate în noiembrie anul acesta. N-au uitat nici de referendumul privind reorganizarea teritorială. Ideea lui Ponta şi a lui Antonescu a fost imediat preluată de USL-iştii din Gorj.

Propunerile nu sunt însă văzute cu aceeaşi ochi de liderii PD-L Gorj. Vicepreşedintele Corneliu Gârjoabă propune ca atât referendumul, cât şi alegerile anticipate pentru parlamentare să fie suportate din banii celor de la USL. „Dacă vor alegeri anticipate şi referendum să suporte costurile. Au făcut vreun calcul să vadă cât ar costa? Ar costa enorm de mult, iar acum nu ne putem permite aşa ceva. Ei vor multe dar nu se uită în jurul lor. Dacă ţin să se organizeze referendumul să se ofere să suporte şi cheltuiala, nu doar aşa. Vor referendum şi alegeri anticipate, să plătească”, susţine Corneliu Gârjoabă, vicepreşedinte PD-L Gorj.

CE SPUNE BĂSESCU

Preşedintele Băsescu susţine că referendumuri nu se pot face pentru reorganizarea administrativă la nivel naţional, ci doar dacă o localitate aflată la graniţa noilor judeţe va opta pentru a intra în alt judeţ vecin.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: