Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

DNA şi Poliţia Economică, pe urmele fostului primar din Bolboşi

Primarul din Bolboşi Gheorghe Bilea a declarat ieri că Poliţia Economică şi Direcţia Naţională Anticorupţie a fost înştiinţată de către Consiliul Local despre problemele găsite în contabilitatea primăriei, moştenite de pe vremea fostului primar Viorel Croitoru. Primarul anunţa acum o lună o datorie de 21 de miliarde, dar până ieri au mai apărut facturi de un miliard de lei. Primarul explică faptul că: „bugetul primăriei este de 26 de miliarde de lei pe an ceea ce ar însemna ca într-un an primăria să se închisă pentru a plăti datoriile. Închidem şcoli, tot“, a spus primarul.

Bilea a menţionat că sunt foarte multe contracte neînregistrate, iar cele mai mari problemele le creează o firmă de transport, cu care s-a încheiat un contract în campania electorală de la locale. „Consiliul Local a făcut sesizare către Poliţia Economică şi DNA. Sesizările se referă la toate contractele care au dus la această sumă şi la modul în care au fost întocmite“, a explicat Bilea. Primarul mai spune că s-a sesizat Parchetul de pe Lângă Judecătoria Motru care a cerut o situaţie a lucrărilor din comună. 

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: